Πιτσιρικάς απάντησε στο ρητορικό ερώτημα Μητσοτάκη και έκλεψε την παράσταση: Ποιον κοροϊδεύουν; -Εμάς! [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιτσιρικάς απάντησε στο ρητορικό ερώτημα Μητσοτάκη και έκλεψε την παράσταση: Ποιον κοροϊδεύουν; -Εμάς! [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απρόσμενη παρέμβαση από πιτσιρικά στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη έκλεψε την παράσταση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διατύπωσε ένα ρητορικό ερώτημα στην ομιλία του, το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας πιτσιρικάς αποφάσισε να απαντήσει σε αυτό, κερδίζοντας το χειροκρότημα και το «μπράβο» του κ. Μητσοτάκη.

«Μας κατηγορούσε ο κ. Τσίπρας εμάς ότι είμαστε συνήγοροι του ΔΝΤ. Αλλά ξεχνάει ότι ο ίδιος και ο κ. Τσακαλώτος με επιστολή τους στις 23 Ιουλίου 2015 ζητούσαν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα; Ποιον κοροϊδεύουν επιτέλους;», είπε ο κ. Μητσοτάκης, όταν ξαφνικά ακούστηκε από το κοινό ένας πιτσιρικάς να του απαντά «Εμάς».

Ο αρχηγός της ΝΔ αιφνιδιάστηκε στιγμιαία, αλλά αμέσως χαμογέλασε και του είπε «καλά το είπες», για να συμπληρώσει «Είναι αυτό που λένε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Μυτιλήνη ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ