Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει ό,τι του ζητήσουν οι δανειστές -Αλλά αυτή τη φορά έχει αργήσει πολύ - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει ό,τι του ζητήσουν οι δανειστές -Αλλά αυτή τη φορά έχει αργήσει πολύ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολιτική αλλαγή έχει γίνει αναγκαία για την Ελλάδα, τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα βυθίζεται στη μιζέρια και ο λαός στην απόγνωση.

«Η ΝΔ είναι σε εγρήγορση και έτοιμη εν όψει μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων για να δώσει την μάχη των εκλογών και θα την κερδίσει,με όσο μεγαλύτερο ποσοστό γίνεται», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, δηλώνοντας βέβαιος ότι «ο κ.Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία και θα υπογράψει ό,τι του ζητήσουν οι δανειστές, ενώ όλοι οι βουλευτές του θα ψηφίσουν τα μέτρα, αλλά αυτή την φορά έχει αργήσει τόσο πολύ και έχει μεγαλώσει τόσο πολύ ο λογαριασμός, που ίσως ούτε και η δική του βούληση δεν θα είναι αρκετή».

Σε ερώτηση για τις προκλήσεις της Αγκυρας, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η Τουρκία για πολλούς λόγους «ψάχνεται για καβγά. Εμείς δεν πρέπει να "τσιμπάμε". Είμαστε ψύχραιμοι και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας θα πρέπει να χειρίζεται με ψυχραιμία και σοβαρότητα τα θέματα αυτά».

Τέλος, προειδοποίησε την κυβέρνηση «να μην έχει σχέδιο για να πάμε σε δημοψήφισμα για την επιστροφή στην δραχμή. Αλλά εάν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, φυσικά η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να γίνει συμμέτοχος σε καμία τέτοια γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ