Σόιμπλε: Η Ελλάδα αν δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Η Ελλάδα αν δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν η Ελλάδα συνεχίζει να μην εφαρμόζει τα συμφωνηθέντα, τότε το πράγμα τελικά δεν θα δουλέψει», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας σε επιχειρηματική εκδήλωση στο Saarbruecken στη Δυτική Γερμανία, ένα εικοσιτετράωρο μετά τη συνάντηση με τον Πολ Τόμσεν, ο Βόλφανγκ Σόιμπλε στράφηκε και κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. «Η ΕΚΤ φταίει για τα προβλήματά μας -ή μάλλον το πρόβλημα είναι πως η δομή της ευρωζώνης είναι τέτοια που έχουμε ένα κοινό νόμισμα χωρίς μια κοινή οικονομική πολιτική και πως τα μέλη -και η ΕΚΤ δεν κουράζεται ποτέ να το λέει αυτό- δεν κάνουν αυτά που έχουν δεσμευτεί να κάνουν» ανέφερε, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Η δήλωση Σόιμπλε έγινε παράλληλα με δήλωση του γερμανικού υπουργείου σύμφωνα με το οποίο «δεν υπάρχει αλλαγή στην κυβερνητική στάση για το ελληνικό πρόγραμμα» και πως «στόχος είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σόιμπλε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ