Η δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Διπλωματικό Σώμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Διπλωματικό Σώμα [εικόνες]

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καθιερωμένη ετήσια δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος παρέθεσε παρουσία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Εκτός από μέλη της Διπλωματικού Σώματος, ο κ. Παυλόπουλος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μέλη του υπουργικού συμβουλίου, εκπροσώπους κομμάτων, πολιτικούς, τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας (το Ναυτικό εκπροσώπησε ο αρχηγός Στόλου Παυλόπουλος Ιωαννης), τους πρεσβευτές ξένων χωρών και τους εκπροσώπους διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα και στη συνέχεια συζήτησε μαζί τους για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Η δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Διπλωματικό Σώμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Η δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Διπλωματικό Σώμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα, στη δεξίωση προσήλθαν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, οι υφυπουργοί Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, καθώς και ο γγ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας.

Η δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Διπλωματικό Σώμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Η δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Διπλωματικό Σώμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμοπουλος, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης, ο επικεφαλής του ΔΟΜ Δανιήλ Εζδράς.

Η δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Διπλωματικό Σώμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Παρέστησαν, ακόμη, οι πρώην υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί και ανώτατοι δικαστικοί, Βασιλική Θάνου και Παναγιώτης Πικραμένος, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Βύρων Πολυδωρας, ο Απόστολος Κακλαμανης, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο Σπύρος Φλογαϊτης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠτΔ δεξίωση διπλωματικό σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ