Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» - iefimerida.gr

Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί»

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από τη Λέσβο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Μόρια και στη συνέχεια μετέβη στο χωριό της Μόριας, το οποίο βρίσκεται περίπου 1,5 χιλιόμετρο από τον καταυλισμό. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε με κατοίκους, οι οποίοι του παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της προσφυγικής κρίσης. Ο. Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του κατηγόρησε την κυβέρνηση για "διαχειριστική ανεπάρκεια", ενώ τόνισε πως ο κ. Μουζάλας θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί.

Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» | iefimerida.gr 0
Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» | iefimerida.gr 1

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης είπε: "Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα. Ο κ. Μουζάλας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί". Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε πως η κυβέρνηση εγκλωβίστηκε στις "αγκυλώσεις" της και επισήμανε πως πρέπει να απομονωθούν τα ακραία στοιχεία αλλά την ίδια στιγμή δεν ειναι δυνατον όποιος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση να χαρακτηριζεται ακροδεξιός.

"Εμεις μιλάμε για ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών. Θέλουμε ένα σχέδιο για να στηρίξουμε τις τοπικές οικονομίες, είναι επιβεβλημένη η επιτάχυνση των διαδικασιών για τις αιτήσεις ασύλου, θέλουμε οποιος είναι οικονομικός μετανάστης και όχι πρόσφυγας, να βρίσκεται σε κλειστό προαναχωρησιακό χώρο", δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο των ΜΚΟ, τονίζοντας πως έχει ζητήσει να δημιουργηθεί Μητρώο ΜΚΟ και πως "είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να έχει εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε ΜΚΟ". Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην διαχείριση της προσφυγικής κρίσης ειπε χαρακτηριστικά: "Αλλα συμφωνήσαμε με τον κ. Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο και άλλα εφαρμόστηκαν".

Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» | iefimerida.gr 2
Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» | iefimerida.gr 3
Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» | iefimerida.gr 4

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την 98 ΑΔΤΕ Ταξιαρχία όπου ο διοικητής ταξίαρχος Γιώργος Βύνιος τον ενημέρωσε για τα θέματα αρμοδιότητας του. Ο κ. Μητσοτάκης άναψε και ένα κερί στην εκκλησία του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου στην Ταξιαρχία. Στις 6 το απόγευμα ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα κάνει ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης.

Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» | iefimerida.gr 5
Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν μου αρκούν τα δάκρυα του κ. Μουζάλα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Λέσβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ