Ποτάμι: Ενα βήμα πιο κοντά στο Grexit με τις καθυστερήσεις Σόιμπλε- Η τακτική Τσίπρα τον διευκολύνει - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ενα βήμα πιο κοντά στο Grexit με τις καθυστερήσεις Σόιμπλε- Η τακτική Τσίπρα τον διευκολύνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα, αποδεικνύουν με σαφή τρόπο ότι ο κ. Τσίπρας με την τακτική που ακολουθεί γίνεται ο καλύτερος υποστηρικτής των γνωστών σχεδίων του κ. Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Την επισήμανση αυτή κάνει το Ποτάμι σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης. Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου σημείωνεται ακόμη ότι «ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας θέλει να τρενάρει τη διαπραγμάτευση ως τον Ιούνιο, όχι φυσικά γιατί είναι προς το συμφέρον της δικής μας χώρας αλλά επειδή το πρόγραμμα θα βρίσκεται εντελώς εκτός τροχιάς και το Grexit θα έχει έρθει πιο κοντά.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντί να συμμαχήσουν με τις δυνάμεις στη Γερμανία που επικρίνουν την τακτική Σόιμπλε με την ανερμάτιστη τακτική τους,τον διευκολύνουν. Κι έχουν δώσει την ευκαιρία στους πιο ακραίους κύκλους, να κάνουν ξανά την Ελλάδα παιχνίδι στην προεκλογική τους καμπάνια» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ