Τσίπρας: Ο Πάνος Δημητρίου πρωτοπόρα και εμβληματική μορφή της Ανανεωτικής Αριστεράς - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ο Πάνος Δημητρίου πρωτοπόρα και εμβληματική μορφή της Ανανεωτικής Αριστεράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιστορικό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς Πάνος Δημητρίου που έφυγε την Πέμπτη, πλήρης ημερών και αγωνιστικών περγαμηνών, αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Πάνος Δημητρίου υπήρξε πρωτοπόρα και εμβληματική μορφή της Ανανεωτικής Αριστεράς. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και σεβασμό», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Παρών στους αγώνες κατά της Μεταξικής δικτατορίας, με φυλακίσεις, εξορίες και βασανιστήρια, ο Πάνος Δημητρίου δεν έπαψε από τότε να είναι στην πρώτη γραμμή. Το 1968, στη διάσπαση του ΚΚΕ, πρωτοστάτησε στη συγκρότηση του ΚΚΕ Εσωτερικού. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη 1 μ.μ. από το νεκροταφείο της Θέρμης.

Ο Πάνος Δημητρίου υπήρξε πρωτοπόρα και εμβληματική μορφή της Ανανεωτικής Αριστεράς. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγαπη και σεβασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ