Euroleaue: «Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός στη μάχη με την Ούνιξ στο Καζάν - iefimerida.gr

Euroleaue: «Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός στη μάχη με την Ούνιξ στο Καζάν

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο δύσκολη περίοδο της φετινής σεζόν διανύει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε δοκιμάζεται στο Καζάν απέναντι στην Ούνιξ (18:00, ΕΡΤ1) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Η 21η αγωνιστική της Euroleague βρίσκει τον Ολυμπιακό αποδεκατισμένο στην παγωμένη Ρωσία. Το παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν κρύβει πολλούς κινδύνους στη διεκδίκηση μιας θέσης στην 4άδα, όχι γιατί ο αντίπαλος τρομάζει αλλά γιατί την πόρτα του Γιάννη Σφαιρόπουλου χτύπησαν ουκ ολίγοι τραυματισμοί.

Την 6η νίκη του σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια αναζητεί ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Ούνιξ Καζάν. Οι Ρώσοι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στην 8άδα ωστόσο η ομάδα του Πασούτιν δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς όπου έχασε και τον Βασίλη Σπανούλη με μυικό σπασμό. Εκτός μάχης παραμένει ο Γιανγκ ενώ η τελευταία απώλεια ήταν ο Λοτζέσκι λόγω γαστρεντερίτιδας. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός, Ντάνι Ιερεθουέλο, ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ και ο Εσθονός, Άαρε Χάλικο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ουνιξ καζαν ΡΩΣΙΑ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ