Εκεί που αναπαύονται οι γίγαντες των αιθέρων -Μία βόλτα μέσα σε νεκροταφείο πολεμικών αεροσκαφών στις ΗΠΑ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Εκεί που αναπαύονται οι γίγαντες των αιθέρων -Μία βόλτα μέσα σε νεκροταφείο πολεμικών αεροσκαφών στις ΗΠΑ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 5.000 αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ μετά το πέρας της αποστολής; τους έχουν μεταφερθεί στην τελευταία τους κατοικία, το νεκροταφείο αεροσκαφών 309th Aerospace Maintenance & Regeneration Group.

Το νεκροταφείο βρίσκεται σε μία αχανή περιοχή στην έρημο της Αριζόνα και αποτελεί μέρος της βάσης της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας Davis-Monthan.

Το βίντεο απο το νεκροταφείο αεροσκαφών ειναι εντυπωσιακό καθώς εχει γίνει μέσω time-lapse.

Επίσης εντυπωσιακή ήταν και η εικόνα που ανακάλυψε στις συντεταγμένες 32 08’59 .96 «Ν, 110 50’09 .03» W το Google Earth αποκαλύπτοντας τα μυστικά του νεκροταφείου.

Εκεί που αναπαύονται οι γίγαντες των αιθέρων -Μία βόλτα μέσα σε νεκροταφείο πολεμικών αεροσκαφών στις ΗΠΑ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είχαν δημοσιευθεί στο πλαίσιο εξαιρετικού αφιερώματος του περιοδικού Airman Magazine, του επίσημου περιοδικού της US. Air Force.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ