Εκρηξη Τσακαλώτου κατά Βούτση στη Βουλή επειδή δεν του έδωσε τον λόγο: «Είστε απαράδεκτος» [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηξη Τσακαλώτου κατά Βούτση στη Βουλή επειδή δεν του έδωσε τον λόγο: «Είστε απαράδεκτος» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενη κόντρα σε υψηλότατους τόνους σημειώθηκε στην Ολομέλεια μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του προέδρου της Βουλής.

Ειδικότερα μετά την ομιλία Μητσοτάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει.

Ο πρόεδρος της Βουλής, επικαλούμενος τον κανονισμό, αρνήθηκε να του δώσει τον λόγο καθώς επέκειτο η ομιλία του πρωθυπουργού. Τότε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα είχε ακούσει από τον πρόεδρο της ΝΔ, όταν του αρνήθηκε -ακόμα και επί προσωπικού- τον λόγο ο Νίκος Βούτσης, εξερράγη, αποκαλώντας «απαράδεκτο» τον πρόεδρο της Βουλής. «Παρακαλώ πολύ να είστε ήρεμοι και όταν εκφράζεστε προς το προεδρείο, εκφράσεις όπως ''απαράδεκτοι'' είναι εκτός τόπου και χρόνου», είπε αυστηρά ο κ. Βούτσης.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ειρωνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «Να ανακαλέσει!».

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας, που είχε ανέβει ήδη στο βήμα, αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει όσους αντιδρούσαν από τα έδρανα λέγοντας «Καθίστε κάτω» και στη συνέχεια ακούστηκε να λέει- προφανώς απευθυνόμενος στον κ. Βούτση- «Ελα ρε Νίκο».

Αργότερα στη διάρκεια της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι επίκειται απάντηση Τσακαλώτου στον κ. Μητσοτάκη, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ