Ο Φιγιόν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του παρά το σκάνδαλο με τη σύζυγό του: Θα αντιμετωπίσω τις επιθέσεις μέχρι τέλους - iefimerida.gr

Ο Φιγιόν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του παρά το σκάνδαλο με τη σύζυγό του: Θα αντιμετωπίσω τις επιθέσεις μέχρι τέλους

Φωτογραφία: AP/ Christophe Ena
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να παραμείνει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας μέχρι τέλους δήλωσε ο Φρανσουά Φιγιόν, που βρίσκεται στη δίνη του σκανδάλου για την αργομισθία της συζύγου του.

«Οταν επιλέγει κανείς να είναι υποψήφιος σε προεδρικές εκλογές, δεν θα πρέπει να διαμαρτύρεται μετά για τη βιαιότητα των επιθέσεων (...) Θα τις αντιμετωπίσω μέχρι τέλους. Θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Ογδόντα ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, πολλά στελέχη του κόμματος θεωρούν αναγκαίο να υπάρξει ένα εναλλακτικό σχέδιο, για να αντικατασταθεί ο Φιγιόν και να προταθεί ένας άλλος υποψήφιος.

Η σύζυγος του υποψηφίου, Πενέλοπι Φιγιόν, κατηγορείται ότι έλαβε περίπου 900.000 ευρώ ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της και του αναπληρωτή του, χωρίς όμως να εργαστεί ποτέ στο κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ