Ενας μπαρίστα αποκαλύπτει τα 7 μυστικά για τα φτιάξεις τον τέλειο καφέ - iefimerida.gr

Ενας μπαρίστα αποκαλύπτει τα 7 μυστικά για τα φτιάξεις τον τέλειο καφέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φραπέ, φρέντο εσπρέσο, φρέντο καπουτσίνο, γαλλικός, ελληνικός.

Με ή χωρίς ζάχαρη. Πασπαλισμένος με σοκολάτα ή κανέλα. Τα είδη και οι εκδοχές του καφέ είναι αμέτρητα.

Αλλοι τον προτιμούν καυτό κι άλλοι παγωμένο ανάλογα με την εποχή ή και όλο το χρόνο.

Σε κάποιους προκαλεί χαρά, ενώ άλλοι τον έχουν συνδέσει με τους φίλους τους, με τις Κυριακές στον καναπέ του σπιτιού τους, με τη χαλάρωση, με συζητήσεις σοβαρές αλλά και κους κους,με τις εξόδους, με την έμπνευση, με το διάλειμμα στη δουλειά, με την ενέργεια έπειτα από το πρωινό ξύπνημα.

Να φταίει η γεύση του ή το άρωμα του;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφέ μπαρίστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ