Καρέ καρέ τα επεισόδια στη Βάρκιζα -Πέτρες και χημικά στις κόντρες του θανάτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ τα επεισόδια στη Βάρκιζα -Πέτρες και χημικά στις κόντρες του θανάτου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πειραγμένα και γρήγορα αυτοκίνητα, κλούβες των ΜΑΤ, καπνογόνα, πέτρες, χημικά και πολλές συλλήψεις ήταν κομμάτια του παζλ στις οδομαχίες νεαρών με αστυνομικούς στη Βάρκιζα.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Βάρκιζα το βράδυ της Τρίτης όταν νεαροί που διοργάνωναν αυτοσχέδιους αγώνες ΙΧ και μοτοσικλετών συγκρούστηκαν με άνδρες της αστυνομίας.
Το βίντεο που δημοσίευσε το vimaonline δείχνει τα όσα απίστευτα σημειώθηκαν χθες.

Νεαροί είχαν μετατρέψει την παραλιακή λεωφόρο στη Βάρκιζα σε πίστα αγώνων, κάτι που πολλές φορές έχει στοιχίσει τη ζωή σε νεαρά αγόρια και κορίτσια, αφού τα δυστυχήματα στις κόντρες του θανάτου όπως τις χαρακτηρίζουν ορισμένοι, είναι συχνό φαινόμενο. Ωστόσο τις επικίνδυνες κόντρες σταμάτησε απότομα η εμφάνιση δυνάμεων των ΜΑΤ στο σημείο. Τότε σταμάτησαν τα γκάζια και ξεκίνησε η μάχη. Πενήντα περίπου άτομα νεαρής ηλικίας άρχισαν να εκσφενδονίζουν εναντίον των αστυνομικών φωτοβολίδες και πέτρες, ενώ είχαν κόψει στα δύο την παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα στήνοντας οδοφράγματα με φλεγόμενους κάδους απορριμμάτων.



Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και μετά από περίπου μισή ώρα συμπλοκών κατάφεραν να διαλύσουν το πλήθος προχωρώντας σε 31 συλλήψεις νεαρών ατόμων. Δύο αστυνομικοί έπεσαν αιμόφυρτοι στην άσφαλτο. Έιχαν δεχθεί πέτρες στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομισθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Νωρίτερα οι νεαροί είχαν μετατρέψει σε πίστα την παραλιακή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόντρες Βάρκιζα ΜΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ