«Μισή» ομάδα ο Ολυμπιακός στο Καζάν – Νέα προβλήματα για τον Σφαιρόπουλο - iefimerida.gr

«Μισή» ομάδα ο Ολυμπιακός στο Καζάν – Νέα προβλήματα για τον Σφαιρόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρες έντονης κακοδαιμονίας διανύει ο Ολυμπιακός. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε τον Βασίλη Σπανούλη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε δύο ακόμη παίκτες να μένουν νοκ-άουτ για το ματς με την Ουνιξ Καζάν.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν θα μπει καν στην αποστολή για το παιχνίδι στο Καζάν.

Πρόβλημα όμως προέκυψε και με τον Γιάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση με ένα σφίξιμο στη μέση και παρ' όλο που θα ταξιδέψει στο Καζάν, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του.

Εκτός μάχης φυσικά είναι οι Σπανούλης και Γιανγκ, με τις απουσίες να προβληματίζουν έντονα τον Σφαιρόπουλο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ