Τι θα πει ο Τσίπρας στη Βουλή για την Εξεταστική και τα δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ - iefimerida.gr

Τι θα πει ο Τσίπρας στη Βουλή για την Εξεταστική και τα δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

«Κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσει το πολιτικό θερμόμετρο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Πηγές της κυβέρνησης προϊδεάζουν πως ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανεβάσει τους τόνους και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα «προνομιακό πεδίο» για την κυβέρνηση..

Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει το μεσημέρι από το Βελιγράδι, όπερ και σημαίνει ότι θα πάρει το λόγο το απόγευμα. Κατά πληροφορίες του iefimerida θα δώσει το στίγμα και για την πορεία της αξιολόγησης, πέρα το γεγονός ότι θα αναφερθεί εκτενώς στα δάνεια των κομμάτων. Ενώ έχει ενδιαφέρον αν θα επιλέξει τελικώς να αναφερθεί στα περί grexit ή θα το αποσιωπήσει.

Τέλος, ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει πως «ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο είναι εκτεθειμένος με τον ΔΟΛ και τον «Κήρυκα Χανίων», αλλά και ως συνεχιστής της διαπλοκής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ