Αιγάλεω: Ανδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα -Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή - iefimerida.gr

Αιγάλεω: Ανδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα -Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός, μέσα σε μια... λίμνη αίματος, βρέθηκε ένας 47χρονος ηλεκτρολόγος το βράδυ της Τρίτης (31/1), σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο είναι ο θάνατός του να οφείλεται σε ατύχημα, χωρίς, όμως, να έχει αποκλειστεί, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στην πολυκατοικία που διέμενε ο 47χρονος είδαν αίματα στην πυλωτή, τα οποία έφταναν μέχρι το διαμέρισμά του, όπου και εντοπίστηκε νεκρός.

Μια πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι ο άτυχος άνδρας, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του, έπεσε και χτύπησε στην πυλωτή και άφησε την τελευταία του πνοή μόλις μπόρεσε να μπει στο διαμέρισμά του.

Σημειώνεται ακόμη, ότι στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αιγάλεω νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ