Τελευταία μέρα των μεταγραφών – «Τρέχει» ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Τελευταία μέρα των μεταγραφών – «Τρέχει» ο Παναθηναϊκός

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα στις 20:00 λήγει η προθεσμία για τις ελληνικές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Παναθηναϊκό να «τρέχει» κυρίως για αποδεσμεύσεις!

Ολη η Ευρώπη κινείται σε μεταγραφικούς ρυθμούς. Η 31η Ιανουαρίου είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφικών κινήσεων, με τις ομοσπονδίες των χωρών όμως να έχουν διαφορετικό deadline.

Στην Ελλάδα, η λήξη θα σημάνει στις 20:00 ενώ στην Αγγλία για παράδειγμα, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Παναθηναϊκός εντός συνόρων, «τρέχει» για να αποδεσμεύσει Γουακάσο και Ιμπάρμπο προκειμένου όχι μόνο να ελευθερωθούν δύο θέσεις ξένων παικτών αλλά και να αποδεσμευθεί από δύο βαριά συμβόλαια.

Ομιχλώδες είναι το οποίο γύρω από την απόκτηση του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού Αλτμάν ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μεταγραφή έκπληξη από την ελληνική αγορά.

Μέχρι στιγμής πάντως, σε παγκόσμιο επίπεδο, η πιο δαπανηρή μεταγραφή ανήκει στην Σανγκά SIPG, η οποία απέκτησε τον Οσκαρ από την Τσέλσι έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ