Stoiximan.gr Basket League: Ο ΠΑΟ «εκτέλεσε» (72-59) τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Ο ΠΑΟ «εκτέλεσε» (72-59) τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές απουσίες, έχασε και τον Σπανούλη κατά την διάρκεια του ματς και έτσι ο ΠΑΟ το εκμεταλλεύτηκε και τον «καθάρισε» στο β' ημίχρονο κερδίζοντας με 72-59 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι πήραν την δεύτερη σερί νίκη επί του ΟΣΦΠ, μετά από εκείνη στο ΣΕΦ για το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 72-59 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» ήταν ο Ρίβερς με 26 πόντους. Από τον Ολυμπιακό που αγωνίστηκε χωρίς τους Λοτζέσκι, Γιανγκ, ενώ ο Σπανούλης αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου, ξεχώρισε ο Πρίντεζης με 14 πόντους.

Η ομάδα του Πασκουάλ πάντως δεν κατάφερε να υπερκαλύψει τη διαφορά των 25 πόντων της ήττας του στο ΣΕΦ και έτσι το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, παραμένει σε «ερυθρόλευκα» χέρια.

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 31-28, 48-45, 72-59

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 20, Ρίβερς 26 (6), Τζέιμς 12, Φώτσης, Παππάς 2, Φελντέιν 4, Χαραλαμπόπουλος 2, Γκάμπριελ 2, Τζεντίλε, Μπουρούσης 2, Καλάθης 2.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 9 (1), Μπιρτς 2 (8ριμπ), Παπαπέτρου 4, Σπανούλης, Γουότερς 4, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 11, Πρίντεζης 14 (2τριπ, 6ριμπ), Παπανικολάου 13 (1), Μάντζαρης 2 (6ασ), Αθηναίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός stoiximan Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ