Aσκήσεις ετοιμότητας στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας - iefimerida.gr

Aσκήσεις ετοιμότητας στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Φωτογραφία: SooC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ετοιμότητα του νοσηλευτικού προσωπικού των Ιδρυμάτων της Κεντρικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση κρίσεων θα εξετάσει με ασκήσεις ετοιμότητας εκκένωσης το ΕΚΕΠΥ.

Οι ασκήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο Πανελλαδικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και της εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων του ΕΚΕΠΥ «Σώστρατος» και «Περσέας» σε Νοσοκομεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ.

Πιο συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν στα Νοσοκομεία Παπανικολάου Θεσσαλονίκης την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στο Γ.Ν. Γιαννιτσών την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στο Γ.Ν. Σερρών την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί, ότι την άσκηση θα παρακολουθεί κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ με επικεφαλής τον διοικητή κ. Νίκο Παπαευσταθίου και θα συμμετάσχουν παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, η αστυνομία αλλά και η Πολιτική Προστασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ