Νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ - Πήρε τον Βινίσιους Φρέιτας από την Λάτσιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ - Πήρε τον Βινίσιους Φρέιτας από την Λάτσιο [βίντεο]

Φωτογραφία:Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Βινίσιους Φρέιτας. Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Λάτσιο επιβεβαίωσε την μετακίνησή του στην Ένωση, με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ανήκε στην Λάτσιο όμως τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν δανεικός από τους λατσιάλι αφού δεν μπορούσε να βρει θέση στο ρόστερ του συλλόγου.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελβετία με την Ζυρίχη ενώ φέτος είχε μείνει στην Λάτσιο ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Βινίσιους, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Φλουμινένσε, μετακινήθηκε στην Κρουζέιρο πριν τον αποκτήσει η Λάτσιο το 2013.

Αν και δεν αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος, η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκει μια καλή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, υπολογίζοντας τον Βινίσιους για τα πλέι-οφ αλλά και ενόψει φυσικά της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βινισιους φρειτας Λάτσιο αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ