Εσπασε κάθε ρεκόρ τραυματισμών η Μάντσεστερ Σίτι - Μέτρησε 17 τους τελευταίους 6 μήνες - iefimerida.gr

Εσπασε κάθε ρεκόρ τραυματισμών η Μάντσεστερ Σίτι - Μέτρησε 17 τους τελευταίους 6 μήνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό ρεκόρ των 9.2 εκατομμυρίων λιρών σε τραυματισμένους παίκτες δαπάνησε η Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο μισό της σεζόν.

Ενας από τους σημαντικότερους παράγοντες πλέον στο ποδόσφαιρο είναι η ιατρική. Δεν είναι τυχαίο που κάθε μεγάλος προπονητής, έχει ένα ολόκληρο επιτελείο δίπλα του, το οποίο δεν αποτελείται μόνο από προπονητές αλλά και από ένα σύγχρονο ιατρικό επιτελείο.

Κάθε ποδοσφαιριστής αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των ομάδων και για το λόγο αυτό η διαχείριση οφείλει να είναι προσεκτική. Βέβαια στην περίπτωση της Μάντσεστερ Σίτι, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί φέτος με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Αν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρείται πως έχει ένα από τα πλέον εξελιγμένα team δίπλα του, η Σίτι έκανε ρεκόρ τραυματισμών από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο και μάλιστα σε ορισμένους ιδιαίτερα ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές.

Η Σίτι αναγκάστηκε να πληρώσει 9.2 εκατομμύρια λίρες σε τραυματισμένους ποδοσφαιριστές, μετρώντας συνολικά 17 τραυματισμούς παικτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ