Βίκυ Σταμάτη: Η ζωή του συζύγου μου κινδυνεύει... Οδηγείται σε σοβαρή καρδιακή νόσο - iefimerida.gr

Βίκυ Σταμάτη: Η ζωή του συζύγου μου κινδυνεύει... Οδηγείται σε σοβαρή καρδιακή νόσο

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi- Mπολαρή Τατιάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση του άνδρα της Άκη Τσοχατζόπουλου μίλησε η Βίκυ Σταμάτη, ζητώντας ξανά την αποφυλάκισή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «La Biri Biri», η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε πως η υγεία του άντρα της βρίσκεται σε κίνδυνο και πως έχει υποστεί φλεβοθρόμβωση, το οποίο οδηγεί σε βαριά καρδιακή νόσο.

«Ο Άκης κρατείται υπό άθλιες συνθήκες. Στο χώρο που τον έχουν τοποθετήσει δεν τον παρακολουθεί κανένας ειδικός γιατρός και δεν ακολουθεί καμιά θεραπεία. Η ελληνική δικαιοσύνη θα είχε επέμβει αν ήξερε τις συνθήκες κράτησής του. Τα πόδια του Άκη αιμορραγούν και οι συνέπειες θα είναι τραγικές», ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως αντίστοιχα συμπτώματα είχε πριν λίγο καιρό και ένας άλλος κρατούμενος που δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως δεν υπάρχει καρδιολόγος για του επιβάλλει την κατάλληλη θεραπεία τρίπλεξ και by pass που χρειάζεται και έχει ζητήσει.

Τέλος, η κ. Σταμάτη λύγισε μιλώντας για την τελευταία συνάντηση τους στις φυλακές, όπου βρέθηκε και ο γιος της. “Το παιδί μου κλήθηκε να βοηθήσει και να δώσει κουράγιο στον πατέρα του, που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση”

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη 'Ακης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ