Ο Τραμπ σβήνει τον πλανήτη με ένα πινέλο -Απίστευτο εξώφυλλο των New York Times [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τραμπ σβήνει τον πλανήτη με ένα πινέλο -Απίστευτο εξώφυλλο των New York Times [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καταπληκτικό εξώφυλλο του New York Times Magazine». Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναπαράγουν αυτό το εξώφυλλο που κόβει την ανάσα, ασταμάτητα, από την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.


Ολοι πιστεύουν ότι αυτό το απίστευτα συμβολικό εξώφυλλο έγινε για να περιγράψει τις πρόσφατες αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ και ειδικά το τελευταίο διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ των πολιτών από 7 μουσουλμανικές χώρες.
Το συγκεκριμένο εξώφυλλο έκανε χιλιάδες κλικ στο Facebook και στο Twitter και επαινέθηκε όσο κανένα από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Τραμπ σβήνει τον πλανήτη με ένα πινέλο -Απίστευτο εξώφυλλο των  New York Times [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ωστόσο, δεν είναι τωρινό. Η εικόνα-σοκ ενός Τραμπ να σβήνει τον πλανήτη με ένα πινέλο για να απομείνει μόνη της η Αμερική, σαν ένα νησί χαμένο στο πέλαγος, δημιουργήθηκε για το περιοδικό των New York Times και δεν αφορά την αντιμεταναστευτική πολιτική του νέου αμερικανού προέδρου.

Πρόκειται για εξώφυλλο του New York Times Magazine, που είναι ένθετο στην κυριακάτικη εφημερίδα, το οποίο κυκλοφόρησε τον ...Φεβρουάριο του 2015. Το εν λόγω εξώφυλλο σχεδίασαν οι Maurizio Cattelan και Pierpaolo Ferrari, και ήταν το ένα από τις τέσσερις προτάσεις που έκαναν οι μακετίστες για εξώφυλλα στο νέο σχήμα του ένθετου. Η εφημερίδα New York Times είχε ζητήσει τότε σε πολλούς καλλιτέχνες να εκφράσουν την άποψή τους για το επερχόμενο χάος στον κόσμο, σε περίπτωση εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε τα άλλα τρία εξώφυλλα που είχε φιλοξενήσει η αμερικανική εφημερίδα:

Ο Τραμπ σβήνει τον πλανήτη με ένα πινέλο -Απίστευτο εξώφυλλο των  New York Times [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Τραμπ σβήνει τον πλανήτη με ένα πινέλο -Απίστευτο εξώφυλλο των  New York Times [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Τραμπ σβήνει τον πλανήτη με ένα πινέλο -Απίστευτο εξώφυλλο των  New York Times [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Δύο χρόνια αργότερα, αυτό το εξώφυλλο είναι περισσότερο από προφητικό. Ο Τραμπ με τις αποφάσεις του -υπέρ του απομονωτισμού, εθνικιστική άποψη για την Αμερική, κατά των «ξένων» και ευρωπαίων- ενδέχεται πράγματι να κάνει τις ΗΠΑ ένα νησί χαμένο στο πέλαγος, εντελώς απομονωμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ New York Times Magazin εξώφυλλο πινέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ