Διπλή ελληνική μεταγραφή για τη Χαρτς - iefimerida.gr

Διπλή ελληνική μεταγραφή για τη Χαρτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξανδρος Τζιώλης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χαρτς, υπογράφοντας με την σκωτσέζικη ομάδα συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών. Πολύ πιθανή είναι και η μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη.

Στην Σκωτία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζιώλης. Ο 62 φορές διεθνής μέσος με την Εθνική ομάδα, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, λίγες ημέρες αφότου έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Χαρτς, αναφέρεται πως ο Τζιόλης δεν στερείται εμπειρίας σε τοπ επίπεδο και γίνεται αναφορά στις προηγούμενες ομάδες του όπως και ότι ήταν μέλος της Εθνικής στο EURO του 2008 και στο Μουντιάλ του 2010.

Εν τω μεταξύ πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Χαρτς είναι και ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα πρόβλημα στην μέση τον τελευταίο χρόνο, είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει ακόμη και σήμερα στην Σκωτία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει και αυτός συμβόλαιο με τους Σκωτσέζους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ