Η αυτοκριτική του Μπέκαμ - «Είχε δίκιο ο Φέργκιουσον όταν είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα» - iefimerida.gr

Η αυτοκριτική του Μπέκαμ - «Είχε δίκιο ο Φέργκιουσον όταν είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φροντίζει ώστε ο κόσμος να γνωρίσει το αληθινό του πρόσωπο. Φροντίζοντας τα παιδιά του, κάνοντας διαρκώς χιούμορ στα social media, ο Μπέκαμ παρουσιάζεται ως ένας καλός μπαμπάς που φροντίζει την οικογένειά του.

Οπως παραδέχθηκε ο ίδιος, η ωρίμανση ήταν κάτι που άργησε να έρθει. Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρώην διεθνής Άγγλος σταρ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως πλέον κάνοντας την αυτοκριτική του, βλέπει πολλά λάθη που αν γύριζε το χρόνο πίσω θα προσπαθούσε να τα αποφύγει.

Ο Μπεκς δικαιολόγησε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το ξακουστό περιστατικό με το παπούτσι λέγοντας χαρακτηριστικά «Ηταν από αυτά που συμβαίνουν μια στις χίλιες... Δεν θα μπορούσε να το κάνει ξανά...». Τόνισε μάλιστα ότι ο Σκωτσέζος δικαιολογημένα αγχωνόταν εκείνη την περίοδο αφού ο Μπέκαμ ενδιαφερόταν περισσότερο για την εξωγηπεδική ζωή του.

«Στα 41 μου, θέλω να πιστεύω ότι είμαι αρκετά πιο ώριμος και “σοφός” απ' ότι ήμουν στα 21 μου. Κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις που έπαιρνα σε εκείνη την ηλικία, ήταν λανθασμένες και ασφαλώς έδωσαν δικαίωμα στον προπονητή ν' αμφισβητεί τον επαγγελματισμό μου.

Θυμάμαι μια συγκεκριμένα μέρα που η Βικτόρια ήταν στην Ιρλανδία κι εμείς είχαμε ρεπό, ταξίδεψα για να τη δω και επέστρεψα την επόμενη μέρα που είχαμε προπόνηση. Δεν το είχα πει στον κόουτς, όμως όταν βρεθήκαμε στο προπονητικό κέντρο, δεν μου μίλησε και κατάλαβα ότι θα είχα μπελάδες.

Τώρα καταλαβαίνω τις σκέψεις που μπορεί να έκανε, ότι δεν πρόσεχα τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, δεν ξεκουραζόμουν και δεν συμπεριφερόμουν επαγγελματικά», τόνισε ο Μπέκαμ.

Οι αποκαλύψεις του Μπέκαμ όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Παραδέχθηκε πως δεν περίμενε ποτέ να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και του προκάλεσε έκπληξη όταν ο Φέργκιουσον είπε «ναι» στην Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή. «Εκανα τρία χρόνια να δω παιχνίδι της Γιουνάιτεντ στην τηλεόραση. Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι είχα φύγει από το Μάντσεστερ», ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ