«Αν ο Τραμπ δεν μπορεί να φερθεί ως πρόεδρος, ας ντυθεί καλύτερα» -Δείτε πώς μπορεί να γίνει στιλάτος [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αν ο Τραμπ δεν μπορεί να φερθεί ως πρόεδρος, ας ντυθεί καλύτερα» -Δείτε πώς μπορεί να γίνει στιλάτος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνισή του έχει γίνει αντικείμενο κριτικής, σχεδόν όσο και οι απόψεις του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο νεοεκλεγείς «πλανητάρχης» έχει μαλλιά πορτοκαλί, μπρονζέ χρώμα στο δέρμα του, κοστούμια μπάγκι και γραβάτες που μάλλον δεν του πηγαίνουν.

Το site GQ, που ασχολείται με την ανδρική μόδα, σπεύδει να δώσει χρήσιμς στιλιστικές συμβουλές στον Τραμπ τονίζοντας: «Αν δεν μπορεί να είναι προέδρος των ΗΠΑ, τουλάχιστον να ντύνεται ως τέτοιος»

«Αν ο Τραμπ δεν μπορεί να φερθεί ως πρόεδρος, ας ντυθεί καλύτερα» -Δείτε πώς μπορεί να γίνει στιλάτος [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο βίντεο που ακολουθεί προτείνει μερικές απλές λύσεις που μπορούν να τον κάνουν να δείχνει καλύτερος εμφανισιακά. Οπως όμως καταλήγει δηκτικά «Μπορεί να δείχνει καλύτερος, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον μισογυνισμό του, την ομοφοβία του, την ισλαμοφοβία του, τον ρατσισμό, τα ψέματα, τη διαφθορά, τα άθλια tweets...» και απαριθμεί μια σειρά από απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ