Βρέθηκε νεκρός πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ και του Αρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρέθηκε νεκρός πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ και του Αρη [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρήνος για τον Τσαρλς Σάκλεφορντ, καθώς ο 51χρονος άλλοτε σέντερ του Αρη και του ΠΑΟΚ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Κίνστον της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ.

Ο 51χρονος Αμερικανός, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχικά στον Αρη (1996/1997) και κατόπιν στον ΠΑΟΚ (1997/1998), σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νότια Καρολίνα!

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τσαρλς Σάκλεφορντ βρέθηκε νεκρός στο Κίνστον το πρωί. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το περιστατικό είναι υπό έρευνα. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές όταν υπάρχει η δυνατότητα», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο TMZ.

Πάντως, στο παρελθόν και το συγκεκριμένα το 2010 ο Σάκλεφορντ είχε προβλήματα με τις αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για πώληση ναρκωτικών.

VIDEO με τον Σάκλεφορντ να παίζει σε ελληνικές ομάδες.

Τα συλλυπητήρια από ΠΑΟΚ και Αρη

Very sad to hear that one of the greatest American centers to haveever played in Europe, Charles Schackleford passed away. R.I.P. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Τσαρλς Σάκλεφορντ, ένας από τους κορυφαίους σέντερ που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 1997-98 και ήδη από εκείνη την ομάδα δεν υπάρχει και ο Κόνραντ ΜακΡέι! #rip #paok #schackleford

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK BC (@paokbasketball) στις Ιαν 27, 2017, 10:32πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σακλεφορντ νεκρός ΠΑΟΚ Αρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ