Προφυλακίστηκε ο 15χρονος που βίασε και στραγγάλισε τον 6χρονο στην Κομοτηνή - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε ο 15χρονος που βίασε και στραγγάλισε τον 6χρονο στην Κομοτηνή

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 15χρονος, που βίασε και στραγγάλισε, το 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλί στην Κομοτηνή.

Ο 15χρονος αναμένεται, σύμφωνα με το «xronos.gr», να μεταφερθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων στην Κόρινθο.

Μετά την τρίωρη ανάκριση, στην οποία συμμετείχε ειδικός διερμηνέας νοηματικής που μετέβη στην Κομοτηνή από την Θεσσαλονίκη, ομολόγησε τις πράξεις του. Μετά το πέρας αυτής, ο 15χρονος φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Κομοτηνής, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια με τους συγγενείς του θύματος, που βρίσκονταν στα δικαστήρια.

Μόλις περατωθεί η ανάκριση θα οριστεί η δικάσιμος το συντομότερο δυνατόν, διότι ο ανήλικος δε μπορεί να κρατηθεί για περισσότερο από 6 μήνες ή υπό προϋποθέσεις για 9 μήνες.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης διέταξε, με τη σύμφωνη γνώμη του κατηγορουμένου, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης που έχει σαν αντικείμενη την ψυχοδιαγνωστική εξέταση του κατηγορούμενου, για να γίνουν κατανοητά τα αίτια της επίθεσης και της δολοφονίας.

Παράλληλα, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε βάρος των γονέων του 15χρονου, οι οποίοι αναζητούνται για να δώσουν κατάθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 15χρονος προφυλακιστέος Κομοτηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ