Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Qashqai της Mitsubishi - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Qashqai της Mitsubishi

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, η Mitsubishi θα παρουσιάσει ένα καινούργιο μοντέλο που θα ανταγωνίζεται άμεσα το best seller των μικρών- μεσαίων SUV, που δεν είναι άλλο από το Qashqai.

Μάλιστα η ιαπωνική εταιρεία, που εδώ και λίγους μήνες και μετά από το σκάνδαλο με τους ρύπους που την ταλάνισε ανήκει στη Nissan, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου της SUV. Το οποίο στη γκάμα της θα τοποθετείται μεταξύ των ASX και Outlander.

Από τη φωτογραφία φαίνεται πως αισθητικά θα διαθέτει στοιχεία τόσο από το πρωτότυπο XR-PHEV όσο και από το Outlander. Σε σχέση με το τελευταίο οι ακμές και οι γωνίες θα είναι περισσότερες, ενώ και η γραμμή της οροφής θα έχει περισσότερο ένα στυλ κουπέ.

Ενδιαφέρον έχει πως επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της Mitsubishi είναι από το 2014 ο Tsunehiro Kunimoto, ο οποίος εργαζόταν στην Νissan για πολλά χρόνια και ήταν υπεύθυνος μεταξύ άλλων και για το Juke.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες λεπτομέρειες. Μπορούμε πάντως με σχετική βεβαιότητα να υποθέσουμε ότι θα έχουμε όλα τα μηχανικά σύνολα που συναντάμε στο ASX, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας νέος τούρμπο κινητήρας χαμηλού κυβισμού. Kοινά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, με διαθέσιμες τετρακίνητες εκδόσεις ενώ θα υπάρχει και το αυτόματο CVT των οκτώ σχέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ