Σε σίριαλ μετατρέπεται η μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς – Κάνει πίσω η Κρίσταλ Πάλας - iefimerida.gr

Σε σίριαλ μετατρέπεται η μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς – Κάνει πίσω η Κρίσταλ Πάλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας έδειχνε να είναι τελειωμένη υπόθεση, οι Λονδρέζοι παρουσιάζονται να έχουν κάνει πίσω και να κοιτούν άλλον ποδοσφαιριστή.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Κρίσταλ Πάλας απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη ενώ είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα φέρνει στην επιφάνεια και το όνομα του ποδοσφαιριστή που τελικά επέλεξε ο Σαμ Αλαρντάις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του. Πρόκειται για τον Ιμπραϊμ Αμαντού, ο οποίος αγωνίζεται στη Λιλ και σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η πρόταση της Πάλας δεν ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια λίρες.

Πάντως δεν αποκλείεται να είναι και μια προσπάθεια του αγγλικού συλλόγου να πέσουν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος με την αρχική συμφωνία θα εισέπραττε απευθείας 13,5 εκατομμύρια ευρώ, συν δύο εκατ. ευρώ μπόνους ανάλογα με τις επιδόσεις του παίκτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ