Ανήμερα των Φώτων τα έψαλλαν στους πολιτικούς [βίντεο&εικόνες] - iefimerida.gr

Ανήμερα των Φώτων τα έψαλλαν στους πολιτικούς [βίντεο&εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολίτες με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια, αποδοκίμασαν χθες τους πολικούς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μάλιστα δεν έλλειψε και η ένταση σε αρκετά σημεία, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει και η αστυνομία.

Αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου ήρθε και πάλι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά την διάρκεια της τελετής αγιασμού των υδάτων στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα. Ο Κάρολος Παπούλιας τα άκουσε από συγκεντρωμένους στην τελετή αγιασμού της Χαλκίδας -περίπου 40 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης αλλά και κατά του του ίδιου. «Παραιτήσου» του φώναζε ο κόσμος και ο πρόεδρος της δημοκρατίας αναγκάστηκε να αποχωρήσει μέσα σε 20 λεπτά χωρίς να κάνει δηλώσεις. Η αστυνομία προχώρησε σε 6 αυταπέγγελτες συλλήψεις για προσβολή του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όμως και στο λιμάνι του Πειραιά το πλήθος αποδοκίμασε εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο. Νωρίτερα, στην Αθήνα, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό.

Στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης αλλά και άλλοι πολιτικοί που βρέθηκαν στον Αγιασμό των υδάτων τα άκουσαν για την κυβερνητική πολιτική και όχι μόνο.

Από την αγανάκτιση των πολιτών δεν γλίτωσε ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που χοροστάτησε στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, καθώς οι συγκεντρωμένοι του φώναζαν «Που είναι η εκκλησία στην κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ