Αρχιφύλακας έκλεβε πετρέλαιο από ρεζερβουάρ μηχανήματος - iefimerida.gr

Αρχιφύλακας έκλεβε πετρέλαιο από ρεζερβουάρ μηχανήματος

Αρχιφύλακας έκλεβε πετρέλαιο από ρεζερβουάρ μηχανήματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ένας 41χρονος αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας ο οποίος κατηγορείται για κλοπή καυσίμου από το ρεζερβουάρ ενός μηχανήματος έργων.

Μετά από αστυνομική έρευνα που έγινε ύστερα από καταγγελία 53χρονου ιδιοκτήτη μηχανήματος έργων, συνελήφθη ο 41χρονος αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται ότι προχθές το βράδυ, μαζί με έναν 26χρονο, Αλβανικής καταγωγής, έκλεψαν καύσιμα από το ρεζερβουάρ του μηχανήματος έργων, στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας.

O 41χρονος αρχιφύλακας, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργάτης του δεν βρέθηκε και αναζητείται. Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε σε βάρος του και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ