«Κεντάει» ο Κουράκης σε νέα ποιήματα: «Ερωτας είναι όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της...» - iefimerida.gr

«Κεντάει» ο Κουράκης σε νέα ποιήματα: «Ερωτας είναι όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της...»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νέα του ποιητική συλλογή, με τίτλο «Επί σωμάτων λέξεων», θα παρουσιάσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης στις 31 Ιανουαρίου.

Ο κ. Κουράκης έχει εκδώσει και άλλες ποιητικές συλλογές, όπως τη συλλογή του «Ιερωτικόν», με ποιήματα για το αιδοίο που κυκλοφόρησε το 2009, όπου έγραφε: «Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου / σε παραλληλία αφής».

Ή... «ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου / κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου / όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση / Ετσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Αλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο».

Με το «Επί σωμάτων λέξεων» επανέρχεται με νέους γλαφυρούς στίχους: «Ερωτας είναι/όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της,/αναρωτηθείς για κλάσμα δευτερολέπτου μήπως/τότε/πρωτοβγαίνεις στη ζωή και αντικρίζεις το φως!».

«Κεντάει» ο Κουράκης σε νέα ποιήματα: «Ερωτας είναι όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της...» | iefimerida.gr 0

Η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο Ιανός και τον κ. Κουράκη θα συνοδεύουν ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο Κώστας Θωμαΐδης στο τραγούδι και ο Γιάννης Τσόλκας στο πιάνο.

Ο Τάσος Κουράκης έχει εκδώσεις τις ποιητικές συλλογές «Ιχνηλατώντας το παρόν», «Η λίμνη Βικτόρια», «Λέξεις λάμνουν αεί θάλλουν», «Ιερωτικόν», «67%», «Το έαρ αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας» και τα δοκίμια «Τα παρεκκλίνοντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάσος Κουράκης ποιητική συλλογή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ