Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!» - iefimerida.gr

Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε μέλη του Συντονισμού και της προέδρου των Συμβολαιογράφων, Ιωάννας Χρουσαλά Μπιλίση.

Τα μέλη του συντονισμού ζήτησαν την κράτηση της κ. Μπιλίση, καθώς, όπως υποστηρίζουν είπε πως έγινε ανακήρυξη των πλειστηριασμών ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Ακόμη, τόνισαν πως καταθέτουν μήνυση κατά της προέδρου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το thessnews και το thestival.gr

Ακυρώθηκαν οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών -Εμπόδισαν την είσοδο των συμβολαιογράφων

Μπροστά από τις αίθουσες, που ήταν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί, συγκεντρώθηκαν μέλη οργανώσεων και πολίτες, εμποδίζοντας την είσοδο των συμβολαιογράφων, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Με πανό και συνθήματα τα μέλη των οργανώσεων ζήτησαν από τους συμβολαιογράφους και τους υποψήφιους αγοραστές να αποχωρήσουν από το Ειρηνοδικείο.

Σε δηλώσεις του στο iefimerida.gr, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω», δήλωσε πως μια συμβολαιογράφος είπε ψευδώς πως ήταν εισαγγελέας.

«Διώξαμε κάποια "κοράκια". Μία συμβολαιογράφος είπε ψευδώς ότι ήταν εισαγγελέας
δεν αφήσαμε να γίνει κανένας πλειστηριασμός Δήλωσα ότι "σήμερα έχουμε επέτειο 2 χρόνων Σύριζα, 2 χρόνια ψέματα, μνημόνια, ξεπούλημα δημόσιου πλούτου και πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Το Κίνημά μας είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα αντίστασης του ελληνικού λαού. Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς γίνεται προκειμένου να παρακαμφθεί η αντίστασή μας και να χάνεται η λαϊκή περιουσία με το πάτημα ενός κουμπιού. Ντόπια κοράκια και ξένα funds θα βάλουν χέρι στα σπίτια μας. Με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούμε σε εξώσεις, αντιδράσεις και εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις. Είναι πατριωτικό χρέος μας να αγωνισθούμε υπέρ βωμών και εστιών».

Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!» | iefimerida.gr 0
Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!» | iefimerida.gr 1
Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!» | iefimerida.gr 2
Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!» | iefimerida.gr 3
Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!» | iefimerida.gr 4
Ενταση ξανά στους πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα -«Εξω κοράκια!» | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλειστηριασμοί Αθήνα Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ