Χαλκιδική: Ληστές κλείδωσαν γιαγιά και εγγονή σε δωμάτιο και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο - iefimerida.gr

Χαλκιδική: Ληστές κλείδωσαν γιαγιά και εγγονή σε δωμάτιο και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ληστεία με μεγάλη λεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όταν ληστές εισέβαλλαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν μια 61χρονη γυναίκα και την εγγονή της.

Στη συνέχεια κλείδωσαν την γιαγιά και την εγγονή της σε δωμάτιο της οικίας και έφυγαν μαζί με το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού το οποίο περιείχε στο εσωτερικό του το ποσό των 27.000 ευρώ.

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και δύο απ’ αυτούς κρατούσαν πιστόλια. Να σημειωθεί ότι η μονοκατοικία που έγινε στόχος είναι ιδιοκτησία Ουκρανού επιχειρηματία, ο οποίος απουσίαζε την ώρα της ληστείας.

Εικάζεται από τις αρχές πως ενδεχομένως οι διαρρήκτες γνώριζαν πως δεν βρίσκεται στο εσωτερικό του σπιτιού ο επιχειρηματίας και βρίσκονταν η μητέρα και εγγονή μόνο ενώ χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής το αυτοκίνητο της συζύγου τoυ επιχειρηματία που βρισκόταν σταθμευμένο στο εξωτερικό της οικίας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ