ΗΠΑ: Η Μυστική Υπηρεσία κάνει έρευνα για γυναίκα που έγραψε στο Twitter να σκοτώσουν τον Τραμπ - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Η Μυστική Υπηρεσία κάνει έρευνα για γυναίκα που έγραψε στο Twitter να σκοτώσουν τον Τραμπ

Φωτογραφία: AP/ Carolyn Kaster
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο της Μυστικής Υπηρεσίας μπήκε μία γυναίκα από το Κεντάκι, μετά από ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία έκανε λόγο για δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ηδη, το γραφείο της Υπηρεσίας στο Λούισβιλ έχει μιλήσει με την Χέδερ Λόρεϊ και έκανε έρευνα για το παρελθόν της. Η γυναίκα, σύμφωνα με την Courier-Journal, έγραψε στο Twitter: «Αν κάποιος ήταν τόσο σκληρός ώστε να δολοφονήσει τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ίσως κάποιος θα είναι τόσο ευγενικός ώστε να δολοφονήσει τον Τραμπ».

ΗΠΑ: Η Μυστική Υπηρεσία κάνει έρευνα για γυναίκα που έγραψε στο Twitter να σκοτώσουν τον Τραμπ  | iefimerida.gr 0

Οταν ολοκληρωθεί η έρευνα, τα αποτελέσματα θα σταλούν στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος της Λόρεϊ, δήλωσε ο Ρίτσαρντ Φερέτι της Μυστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το Associated Press. Ο ομοσπονδιακός νόμος στις ΗΠΑ απαγορεύει τις απειλές προς τον πρόεδρο, οι οποίες τιμωρούνται με 1-5 χρόνια φυλάκισης.

«Οι χρήστες του διαδικτύου πρέπει να το σκεφτούν καλά πριν κάνουν αναρτήσεις στα social media», πρόσθεσε ο Φερέτι, προειδοποιώντας ότι η Μυστική Υπηρεσία παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ