Θεσσαλονίκη: Με σοκολάτες και δώρα υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα σε σχολείο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Με σοκολάτες και δώρα υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα σε σχολείο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζεστή υποδοχή επιφύλαξαν κάτοικοι, δάσκαλοι και φορείς το μεσημέρι της Τετάρτης στα προσφυγόπουλα από το κέντρο φιλοξενία της Softex που θα φοιτήσουν στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών.

Εκεί, υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα, μέλη του δημοκρατικού συλλόγου Γυναικών Συκεών, της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και μέλη της ΚΕΕΡΦΑ.

Γλυκα, τετράδια και μαρκαδόρους περίμεναν τα προσφυγόπουλα κατά την είσοδό τους στο χώρο μαζί με τις ευχές των παρευρισκομένων.

«Φέραμε για την υποδοχή δωράκια, τετράδια, μαρκαδόρους για τα παιδιά. Θέλουμε να δείξουμε τη συμπαράστασή μας», σημείωσε η κυρία Καστρίδου, πρόεδρος του δημοκρατικού συλλόγου Γυναικών Συκεών.

Θεσσαλονίκη: Με σοκολάτες και δώρα υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα σε σχολείο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Το κλίμα είναι θετικό στο σχολείο. Τα παιδιά είναι χαρούμενα που θα υποδεχτούν τα προσφυγόπουλα», υποστήριξε από την πλευρά του ο Τζιτζής Νικόλαος, διευθυντής του συγκεκριμένου σχολειού.

Θεσσαλονίκη: Με σοκολάτες και δώρα υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα σε σχολείο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Βρισκόμαστε εδώ για να υποδεχτούμε τα προσφυγόπουλα, να δείξουμε την αγάπη μας, τη φιλία μας σε αυτά τα παιδιά», σημείωσε στο μήνυμά του εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Νεάπολης Συκεών.

Πηγή Φωτό & Βίντεο: Thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη προσφυγόπουλα σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ