Ο Μπενουά Αμόν παρουσιάζει στους Γάλλους τη σύντροφό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπενουά Αμόν παρουσιάζει στους Γάλλους τη σύντροφό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπενουά Αμόν έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο και απέκτησε προβάδισμα έναντι του Μανουέλ Βαλς, για να είναι υποψήφιος πρόεδρος τον Απρίλιο του 2017.

Ο Μπενουά Αμόν είναι σχεδόν 50 ετών, προέρχεται από την αριστερή πτέρυγα του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και θεωρείται φαβορί για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο τον ερχόμενο Απρίλιο. Ελάχιστες πιθανότητες έχει βέβαια να εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις.

Η πρωτιά του, ωστόσο, στον πρώτο γύρο των προκριματικών εκλογών έφερε στο προσκήνιο τον ίδιο αλλά και τη σύντροφό του Gabrielle Gual­lar, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Μπενουά Αμόν παρουσιάζει στους Γάλλους τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στα μίντια και παρέμενε πάντα στη σκιά του Μπενουά Αμόν. Οι ρίζες της είναι από τη Δανία και την Καταλωνία, μιλάει πέντε γλώσσες και πρόκειται για μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα με σπουδαία καριέρα. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2000 ως στρατηγικός σύμβουλος ευρωπαϊκών υποθέσεων και προσελήφθη ως σύμβουλος στο Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου (CNC), στο οποίο διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, τα δημόσια κονδύλια που δίνει το γαλλικό κράτος στον κινηματογράφο, ενώ εκπροσωπεί τις γαλλικές αρχές στις Βρυξέλλες ως εξπέρ.

Ο Μπενουά Αμόν παρουσιάζει στους Γάλλους τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τον Ιούλιο του 2014 εγκατέλειψε το δημόσιο και προσελήφθη στον Οίκο LVMH που παράγει, μεταξύ άλλων, τα πολυτελή είδη Louis Vuitton, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.
Ο σύντροφός της Μπενουά Αμόν δηλώνει δημοσίως τον θαυμασμό του για εκείνη. «Είμαι πολύ περήφανος που η γυναίκα μου έχει εκατό πτυχία περισσότερα από μένα. Εχει μια πολύ ωραία δουλειά, αλλά δεν την απέκτησε εξαιτίας μου».

Ο Μπενουά Αμόν παρουσιάζει στους Γάλλους τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Μπενουά Αμόν παρουσιάζει στους Γάλλους τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο Μπενουά Αμόν παρουσιάζει στους Γάλλους τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ωστόσο, η τοποθέτηση της Gabrielle Gual­lar στον Οίκο LVMH έχει ήδη προκαλέσει μερικά προβλήματα στον Γάλλο πολιτικό. Ο ίδιος το αρνείται. «Δεν έχω διάθεση να πακετάρουν τη ζωή της γυναίκας μου με τη δική μου. Απλά η ζωή της δυσκόλεψε από την στιγμή που παρουσιάζεται σαν κυρία Αμόν», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπενουά Αμόν σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ