ΝΔ: Στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ γίναμε μάρτυρες του «αριστερού αυταρχισμού» - iefimerida.gr

ΝΔ: Στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ γίναμε μάρτυρες του «αριστερού αυταρχισμού»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για μια ακόμα φορά, γίναμε μάρτυρες του “αριστερού αυταρχισμού” έναντι των εκπροσώπων των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι θλιβερές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ, εκθέτουν, όχι μόνο τον αρμόδιο Υπουργό, αλλά και τον κ. Αλ. Τσίπρα. Οι αστυνομικές δυνάμεις, έχοντας αποκλείσει από νωρίς την περιοχή, στην συμβολή των οδών Λυκείου και Στησιχόρου, απαγόρευαν για αρκετή ώρα στους γιατρούς να πλησιάσουν το γραφείο του πρωθυπουργού», αναφέρει η ΝΔ.

«Έτσι φαίνεται πως αντιλαμβάνεται η δήθεν "ευαίσθητη" Κυβέρνηση τη Δημοκρατία», σχολιάζει η ΝΔ και καταλήγει: « Στα δίχρονα "γενέθλιά" της, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραδίδει μαθήματα αυταρχισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ