Νέο σκληρό ναρκωτικό στις πιάτσες της Κρήτης -Συνθετικό, μοιάζει με καστανή ζάχαρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο σκληρό ναρκωτικό στις πιάτσες της Κρήτης -Συνθετικό, μοιάζει με καστανή ζάχαρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές ο εντοπισμός στην Κρήτη ενός νέου, σκληρού ναρκωτικού, που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του.

Μετά τη σύλληψη τριών ανδρών, δύο Ελλήνων 39 και 47 ετών και ενός Αλβανού 40 ετών, χθες στο Ηράκλειο, οι Αρχές εντόπισαν ένα «κοκτέιλ» ηρωίνης, έκστασης και αμφεταμίνης, το οποίο μοιάζει με καστανή ζάχαρη.

Νέο σκληρό ναρκωτικό στις πιάτσες της Κρήτης -Συνθετικό, μοιάζει με καστανή ζάχαρη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τους αστυνομικούς κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν υπαίθριο χώρο σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, για την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών: σε έρευνα που έγινε σε αυτόν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων 759 γραμμάρια κοκαΐνης, 230 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού το οποίο στάλθηκε για ανάλυση στη Μονάδα Τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία περιείχε υψηλή περιεκτικότητα ηρωίνης, αμφεταμίνης και έκστασης.

Νέο σκληρό ναρκωτικό στις πιάτσες της Κρήτης -Συνθετικό, μοιάζει με καστανή ζάχαρη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια τους και σε ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις έρευνες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 171 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Νέο σκληρό ναρκωτικό στις πιάτσες της Κρήτης -Συνθετικό, μοιάζει με καστανή ζάχαρη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ