Χρυσόγονος: Πύρρειος νίκη τα χαμηλότερα πλεονάσματα - iefimerida.gr

Χρυσόγονος: Πύρρειος νίκη τα χαμηλότερα πλεονάσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πήραμε χαμηλότερα πλεονάσματα αλλά αυτό ήταν μια πύρρειος νίκη, γιατί χάσαμε 20 δισεκ. από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ υπήρξε και αφελληνισμός του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Όσον αφορά στην εκλογή Τραμπ ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι «δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος» κάνοντας λόγο για παρεμβατικές λογικές. «Επειδή καταφέρεται κατά της γερμανικής ηγεμονίας δεν σημαίνει ότι αυτό μας συμφέρει», δήλωσε και σημείωσε: «Δεν είναι άσπρο μαύρο, ούτε παιδικό παιχνίδι η εξωτερική πολιτική» σημείωσε.

Ο κ. Χρυσόγονος επίσης τόνισε την ανάγκη να βρεθεί σύντομα συμβιβασμός μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών για να κλείσει η αξιολόγηση και να «πάρει μπροστά» η ελληνική οικονομία.

«Για να βάλει ένας ξένος τα ωραία του λεφτά πρέπει να του δώσει σχετική ασφάλεια το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να συμφωνούν σε βασικούς άξονες και να μην βρίσκεται προ εκπλήξεων μετά από μερικά χρόνια», πρόσθεσε ενώ σημείωσε την ανάγκη να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ