32 πλειστηριασμοί σήμερα στην Αττική -Στο σφυρί κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια και καταστήματα - iefimerida.gr

32 πλειστηριασμοί σήμερα στην Αττική -Στο σφυρί κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια και καταστήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά ο συμβολαιογραφικός σύλλογος, δηλώνει ότι θα απέχει από τους πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι για σήμερα Τετάρτη με επισπεύδοντες τράπεζες και δημόσια Ταμεία οι οποίοι αφορούν την πρώτη κατοικία.

Πάντως για σήμερα είναι προγραμματισμένοι 32 πλειστηριασμοί στην Αττική. Στο σφυρί βγαίνουν κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, 16 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 3 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενιδίου), 4 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Σπετσών και 2 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών»στα Ειρηνοδικεία προκειμένου να σταματήσει του πλειστηριασμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ