Aνοιξε η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου - iefimerida.gr

Aνοιξε η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου

Φωτογραφία: Eurokinissi-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξε η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, η οποία είχε κλείσει λίγο μετά τις 17:45, λόγω της κινητοποίησης αγροτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποκλεισμός του δρόμου θα επαναληφθεί αύριο και μεθάυριο, από τις 17:00 έως 19:00 και την Πέμπτη οι αγρότες θα λάβουν νέες αποφάσεις.

Ανοιξε λίγο μετά τις 9 το βράδυ η νέα εθνική οδός Λάρισας - Κοζάνης την οποία είχαν αποκλείσει οι αγρότες του Τυρνάβου που συμμετέχουν στο μπλόκο του Αργυροπουλίου.

Τα τρακτέρ παραμένουν στην άκρη του δρόμου, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους, η κινητοποίηση στο σημείο έχει ενισχυθεί από και άλλους συναδέλφους τους.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του δρόμου η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική, έχοντας διακόψει την κυκλοφορία προς το σημείο με περιπολικά στη διασταύρωση του Τυρνάβου που εξέτρεπαν την κίνηση των οχημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες μπλόκα εθνική οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ