Χειρουργήθηκε στην καρδιά ο 78χρονος Γκμοχ - iefimerida.gr

Χειρουργήθηκε στην καρδιά ο 78χρονος Γκμοχ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πετυχημένη επέμβαση στην καρδιά υπεβλήθη ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Η θρυλική μορφή του πολωνικού ποδοσφαίρου, που έγραψε ιστορία στους ελληνικούς πάγκους (ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Αθηνών, Αρης, Λάρισα, Αθηναϊκός, Εθνικός, Ιωνικός, Καλαμάτα, Πανιώνιος) αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Όπως ενημέρωσαν οι γιατροί, όλα πήγαν κατ' ευχήν και δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας για την υγεία του 78χρονου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας.

Ο γιος του, μάλιστα, προέβη σε δηλώσεις στα πολωνικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας τα καλά νέα μετά την επέμβαση: «Μίλησα με τον μπαμπά μου, από την εντατική πήγε σε κανονικό δωμάτιο. Ήταν μια χαρά και μάλιστα μου ζήτησε δύο πράγματα. Το ένα ήταν μία οδοντόβουρτσα. Μάλλον θα υπάρχει κάποια όμορφη νοσοκόμα εκεί! Το δεύτερο ήταν ένας μαρκαδόρος για να ζωγραφίσει μάλλον κάποιο γήπεδο ποδοσφαίρου»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκμοχ επέμβαση καρδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ