Οι αγρότες έκλεισαν την Πατρών-Κορίνθου - iefimerida.gr

Οι αγρότες έκλεισαν την Πατρών-Κορίνθου

Φωτογραφία: Tempo24
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα της Τρίτης (24/1) οι αγρότες έκλεισαν τον δρόμο στη ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, σε ένδειξη σύγκρουσης με την ισχύουσα κυβερνητική πολιτική.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, ο δρόμος θα κλείσει για δύο ώρες.

Παράλληλα, τον κόμβο της Ιονίας Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην θέση Άγιος Δημήτριος, έχουν κλείσει από χθες το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Άρτας.

Στο μπλόκο έχουν παρατάξει τα τρακτέρ και αγρότες από το Κομπότι, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.

Η τροχαία εξακολουθεί να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων από παρακαμπτήριους δρόμους.

Στο μπλόκο του Λούρου στην Πρέβεζα, ενισχύθηκαν τα τρακτέρ από γύρω αγροτικές περιοχές, ενώ αύριο αναμένεται το συντονιστικό να καθορίσει την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Aπέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης οι αγρότες

Σε αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης, στο ύψος του μπλόκου στο Αργυροπούλι, προχώρησαν αγρότες από τον Τύρναβο της Λάρισας, βγάζοντας τα τρακτέρ στον δρόμο, λίγο μετά τις 18:00 και για δύο ώρες μέχρι της 20:00.

Η κινητοποίηση τους υλοποιήθηκε με βάση την χθεσινή απόφαση που είχαν πάρει.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε, ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σήμερα Τρίτη, από ώρα 18.00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο 24ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας - Κοζάνης (διασταύρωση Αργυροπουλίου), η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Αύριο, Τετάρτη, οι αγρότες από το Δαμάσι θα προχωρήσουν και σε αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες Πατρών-Κορίνθου εθνική οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ