Πύργος: Εδειραν γιατρό στα επείγοντα νοσοκομείου - iefimerida.gr

Πύργος: Εδειραν γιατρό στα επείγοντα νοσοκομείου

Φωτογραφία: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ασθενείς, νοσηλευτικό προσωπικό και επισκέπτες στο τμήμα επειγόντων στο νοσοκομείο Πύργου με όσα είδαν να πράττουν δυο συνοδοί ασθενούς.

Οι δύο συνοδοί ξυλοκόπησαν γιατρό ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντική βλάβη στο αριστερό του μάτι. Ωστόσο, άμεσα παρενέβησαν στο συμβάν όσοι βρίσκονταν στους διαδρόμους και στο σημείο με αποτέλεσμα να δώσουν ένα τέλος, ενώ ο γιατρός μόλις λίγη ώρα αργότερα υπέβαλε μήνυση.

Να σημειωθεί, ότι παρόμοια περιστατικά καταγράφονται πολύ συχνά στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας αλλά και πιο συγκεκριμένα παρόμοιες καταστάσεις έχουν επαναληφθεί στην Ηλεία. Είναι προφανές ότι για τα κενά στα νοσοκομεία και στις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δεν ευθύνονται οι ίδιοι οι γιατροί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα δημοσίευμα του patrisnews.gr, το ατυχές περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στο ΤΕΠ του Χειρουργικού Τμήματος. Ο γιατρός της Νευροχειρουργικής Κλινικής κλήθηκε να προβεί σε νευροχειρουργική εκτίμηση ασθενή ο οποίος είχε πέσει θύμα τροχαίου και είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κ.Υ Γαστούνης. Τότε Οι συνοδοί του ασθενούς, μπήκαν στα επείγοντα και ζητούσαν από τον γιατρό να τους ενημερώσει για την υγεία του νεαρού άνδρα, με τον γιατρό να τους παρακαλά να αποχωρήσουν έτσι ώστε να κάνει τη δουλειά του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η απάντηση δεν άρεσε στους συνοδούς του ασθενή με αποτέλεσμα να επιτεθούν στον γιατρό ξυλοκοπώντας τον άγρια,με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή κάκωση στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επείγοντα νοσοκομείο πύργος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ