«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες] - iefimerida.gr

«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων Newt Gingrich δήλωσε ότι η Μαντόνα «θα έπρεπε να έχει συλληφθεί» γιατί δήλωσε στη διάρκεια της διαδήλωσης 2 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ουάσινγκτον ότι είχε σκεφτεί να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο.

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, αναδιπλώθηκε και δήλωσε στη συνέχεια ότι μίλησε μεταφορικά. «Δεν είμαι άνθρωπος της βίας» έγραψε στο Instagram. «Μίλησα μεταφορικά και έδειξα δύο τρόπους για να βλέπει κάποιος τα πράγματα -ο ένας να είμαστε αισιόδοξοι και ο άλλος να έχουμε θυμό ως τα άκρα, αυτό που ένιωσα κι εγώ», πρόσθεσε.

«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox & Friends, ο Gingrich κατηγόρησε τη Μαντόνα ότι τα γύρισε γιατί «τώρα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο» και πρόσθεσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια αποτελεί μέρος «ενός ανερχόμενου αριστερίστικου φασισμού».

«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Είναι αλήθεια ότι η Μαντόνα το παράκανε στην ομιλία της κατά την διαδήλωση των #pussyhats στην Ουάσινγκτον, μίλησε χυδαία για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και πολλοί πίστεψαν ότι ξεπέρασε τα όρια της κριτικής. «Στους καταπιεστές που πιστεύουν ότι αυτή η διαδήλωση δεν θα καταλήξει πουθενά λέμε fuck you», είπε μεταξύ άλλων.

H διοίκηση Τραμπ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από το γεγονός ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν ότι είχε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση στην διαδήλωση των γυναικών απ'ό,τι στην ορκωμοσία του νέου προέδρου:

«Συλλάβετε τη Μαντόνα!» λέει Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Δείτε το σόου της Μαντόνα στην διαδήλωση γυναικών κατά του Τραμπ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα συλλάβετε φασισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ