Η Λίλι Κόλινς μιλά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία και κάνει την εμπειρία της ταινία - iefimerida.gr

Η Λίλι Κόλινς μιλά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία και κάνει την εμπειρία της ταινία

φωτογραφία: AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λίλι Κόλινς πρωταγωνιστεί στο ρόλο μιας νεαρής γυναίκας που δίνει μάχη κατά της νευρικής ανορεξίας στην ανεξάρτητα ταινία «To the bone».

Η ηθοποιός έχει προσωπική εμπειρία με το θέμα που πραγματεύεται η ταινία.

Η Κόλινς αποκάλυψε στο περιθώριο του Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Sundance Film Festival, στο Παρκ Σίτι στη Γιούτα των ΗΠΑ, ότι στο παρελθόν έπασχε από διατροφική διαταραχή.
«Η ταινία ήταν πραγματικά σημαντική για μένα, καθώς ως έφηβη, υπέφερα από διατροφικές διαταραχές», ανέφερε.

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για το θέμα. Ήρθε η στιγμή να μιλήσω γι αυτό» σημείωσε.

Η Λίλι Κόλινς μιλά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία και κάνει την εμπειρία της ταινία  | iefimerida.gr 0

«Είναι σημαντικό. Είναι πραγματικά σπουδαίο. Είναι κάτι που περνούν πολλές νέες γυναίκες και δεν είναι ντροπή. Αυτό είναι το θέμα της ταινίας, το να αποδέχεσαι το παρελθόν και να κατανοείς ότι είναι κάτι που δεν καθορίζει ποιος είσαι. Είναι οι εμπειρίες που σε περιβάλλουν με ανθρώπους που σε στηρίζουν και η επιβίωση, η έξοδος από αυτό», συμπλήρωσε.

Η ταινία «To The Bone» εντάσσεται στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ και διεκδικεί το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας.
Βασίζεται στις εμπειρίες της Μάρτι Νόξον, η οποία είναι συγγραφέας και σκηνοθέτης που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν.

Ο Κιάνου Ριβς είναι ο συμπρωταγωνιστής της Κόλινς, υποδύεται τον γιατρό της πρωταγωνίστριας.
Η Λίλι Κόλινς αποσαφήνισε ότι δέχθηκε αμέσως να αναλάβει το ρόλο στο κινηματογραφικό έργο, επειδή έχει πολλά κοινά με τη Νόξον.

«Όταν γνώρισα τη Μάρτι είπα ότι πρέπει να συνεργαστούμε. Πρέπει να πούμε αυτή την ιστορία, γιατί είναι κάτι που νομίζω ότι αποτελεί ταμπού στους νέους άνδρες και τις γυναίκες να μιλήσουν γι αυτό, ειδικά στη σημερινή εποχή, που είναι όλο και πιο διαδεδομένο», είπε.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι για να ερμηνεύσει το ρόλο συναντήθηκε και με ειδικούς που ασχολούνται με το συγκεκριμένο πεδίο, αλλά και ασθενείς που υπέφεραν από διατροφικές διαταραχές.

«Υποδύομαι τη Μάρτι, μίλησα μαζί της και μοιραστήκαμε πολλά. Συζήτησα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες, ειδικούς σε θέματα διαταραχών πρόσληψης τροφής και με γιατρούς. Επισκέφθηκα νεαρές γυναίκες και άκουσα τις ιστορίες τους», ανέφερε.

Η Λίλι Κόλινς είναι μία από τις πολλές γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ που μίλησαν για τις διατροφικές διαταραχές με τις οποίες ήταν αντιμέτωπες στο παρελθόν, μεταξύ άλλων η Ντέμι Λοβάτο, η Ζόι Κράβιτς, η Κάντανς Κάμερον Μπιουρ, η Πόρσια ντε Ρόσι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ, Variety.com)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίλυ Κόλινς διατροφικές διαταραχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ