Κρήτη: Σε λευκό φέρετρο μεταφέρθηκε στη Σητεία το άτυχο βρέφος [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρήτη: Σε λευκό φέρετρο μεταφέρθηκε στη Σητεία το άτυχο βρέφος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα το άτυχο βρέφος που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και το πρωί της περασμένης Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ.

Η σορός του 5,5 μηνών βρέφους μεταφέρθηκε το πρωί στη Σητεία όπου το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας.

Κρήτη: Σε λευκό φέρετρο μεταφέρθηκε στη Σητεία το άτυχο βρέφος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κρήτη: Σε λευκό φέρετρο μεταφέρθηκε στη Σητεία το άτυχο βρέφος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο μεταξύ, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ, μετά την απολογία του τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή Νεαπόλεως.

«Ο θάνατος του παιδιού επήλθε από μια κίνηση, από ένα μόνο χτύπημα, από μια λάθος κίνηση κι επειδή αυτό το άτυχο πλάσμα έτυχε να βρίσκεται σε λάθος θέση», ανέφερε μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών η δικηγόρος του 52χρονου πατέρα κ. Παπαβασιλείου. «Το χτύπημα προήλθε σε μια στιγμή εκνευρισμού από ένα κινητό τηλέφωνο, που πετάχτηκε στο πάτωμα και δυστυχώς χτύπησε στο κεφάλι του παιδιού», συμπλήρωσε.

«Πέρασα δύσκολα, θα περάσω ακόμη πιο δύσκολα»

«Πέρασα δύσκολα», είπε στους δημοσιογράφους ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους. «Και θα περάσω ακόμα πιο δύσκολα», συμπλήρωσε στεκόμενος και στο γεγονός της υποστήριξης που δέχτηκε από τη μητέρα του παιδιού του. «Στηρίξαμε ο ένας τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, ενώ η δικηγόρος του έσπευσε να συμπληρώσει ότι «δεν τον στήριξε μόνο η γυναίκα του, αλλά οι πάντες».

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη βρέφος κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ