Η φωτογραφία του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου μέσα από το νοσοκομείο [εικόνα ] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου μέσα από το νοσοκομείο [εικόνα ]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χιούστον και η νεότερη ανημέρωσε θέλει τον 92χρονο να «τα πηγαίνει καλά» και να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διεκομίσθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Χιούστον το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου και διεγνώσθη με πνευμονία.

Η γυναίκα του 92χρονου πρώην προέδρου Μπάρμπαρα Μπους διεκομίσθη επίσης στο ίδιο νοσοκομείο την ίδια ημέρα για προληπτικούς λόγους έπειτα από συμπτώματα κόπωσης και βήχα που παρουσίασε.

Ο 92χρονος Μπους, ο γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα μέσω του εκπρόσωπου του ευχαρίστησε τον αμερικανικό λαό για τις ευχές που του έστειλαν για ανάρρωση, ενώ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο για τις μετακινήσεις του.

President and Mrs @GeorgeHWBush thank their fellow Americans and friends from around the world for their prayers and good wishes. pic.twitter.com/PhpXXGKl6p

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μπους πρεσβύτερος νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ